csabai kitti
TÁNCOS, TÁNC OKTATÓ

Csabai Kitti vagyok,a tánc 3 éves korom óta része az életemnek, így az évek alatt több féle táncstílusban is kipróbáltam már magamat. Ilyenek voltak a jazz balett, balett, bachata , rocky, de ami a szívemnek legkedvesebb és a mai napig erősen képviselem,   az a hip-hop. A tanítványaimnak szeretném mindazt a tudást, ami bennem van,   és életörömöt átadni, amit a tánc tud nyújtani. Hiszem, hogy ez nem csupán egy sport, hanem művészet egy életforma, hiszen aki táncos, annak olyan kincs van a kezében, amit soha nem vehetnek el tőle!
 
Az elmúlt éveimben számos hazai előadó mögött léptem fel, valamint táncoltam a videoklipeikben. Többek között Opitz Barbi, Burai Krisztián, Lévai Laci, LL. Junior, Igni, Gino, Kozso, Goore, Groovehouse,valamint Fenyő Miklós mögött is feltűnök, ha időm úgy engedi.

Jelenleg a Dance Force tánciskola középhaladó csoportjának vagyok az oktatója,illetve Balogh Jocó kollégámal karöltve G.w.M háttér táncosa vagyok.

 
Mindenkinek azt javaslom, ha teheti, jöjjön el hozzánk és próbálja ki magát nálunk, mert itt nem egy általános tánciskolai életérzéssel fogja magát szemben találni. Fontos számunkra a családias hangulat,preciz és az, hogy igazi szenvedéllyé formáljuk azt amit csinálunk.